Myriam Swanson protagonitza una nit molt esperada al Milano

Fa més de dos dies que el Milano va tancar reserves pel concert que es celebra el dissabte 30 de gener. Els dissabtes acostuma a ser així i més quan el grup Magnolia hi actua. La cantant del grup, Myriam Swanson, ha pujat a l’escenari amb un gin tonic i disposada a començar l’espectacle, de dues hores de durada.

El grup Magnolia, integrat per la Myriam Swanson, Francesc Capella al piano, Paco Weht al contrabaix i Anton Jarl a la bateria, porta tres anys d’activitat i són uns habituals dels clubs de jazz i festivals de Catalunya, però més concretament, de Barcelona. Fa un any que van publicar el seu últim disc, That’s a plenty, que és la gravació d’un concert al Jamboree i que compta amb temes com Between the Devil and the Deep Blue See o Is You or Is You Ain’t My Baby.

La barcelonina Myriam Swanson porta des dels 16 anys dedicant-se al món de la música de forma professional i es defineix com a cantant de blues. Tot i així, el projecte de Magnolia l’ha fet entrar de ple en el món del jazz i del pop dels anys 50, el món de Cole Porter, Sara Vaughan i Ella Fitzgerald.

Actualment, el grup està a l’espera de l’estrena de la pel·lícula The Chosen, d’Antonio Chavarrías, en la qual hi van participar amb dues cançons originals d’ells.

DSC_4359.JPG
El grup Magnolia, integrat per Francesc Capella (piano), Paco Weht al contrabaix, Myriam Swanson de solista i Anton Jarl a la bateria

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s