Els Open Gate impregnen el Milano de jazz clàssic

IMG_8382
Susana Sheiman i els Open Gate durant la cançó Bésame Mucho, un dels moments àlgids de la nit

“Al final lo que cuenta es que la gente se lo pase bien, que venga aquí un viernes y se vaya a casa pensando que ha pasado un rato agradable” diu somrient Susanna Sheiman, la veu solista dels Open Gate. El grup, que toca al Milano aproximadament un cop al mes, ha escollit el divendres 29 de gener per estrenar l’any al Cocktail Bar. Els Open Gate porten cinc anys d’activitat conjunta i es composa d’un piano, una bateria, un contrabaix i un saxofon, tots homes, amb una veu femenina, la de la Susana Sheiman, una dona amb molt ritme, que porta més de vint-i-sis anys cantant. Sheiman declara que “hi ha molt talent femení en el món del jazz a Barcelona”.

Els Open Gate fan un jazz clàssic, tot i que adaptant-lo a les seves pròpies versions i aconsegueixen animar al públic des de la primera fins la a l’última nota de cada tema, perquè ni ella ni ells perden l’energia en cap moment. El concert, que han obert amb I got you under my skin i tancat amb I am going to live the life I think about in my song, ha comptat amb la participació de dos grans trompetitstes, Jean Pierre Derouard i David Pastor.

L’actuació ha durat dues hores i ha constat de dos parts: la primera dominada pel jazz clàssic nord-americà, amb temes com LOVE de Frank Sinatra o Hit the road Jack. La segona part, que ha començat més tranqui-la amb temes de Bosanova o Aquellas pequeñas cosas de Joan Manuel Serrat, ha acabat amb molta energia, també del públic, que ha entonat cançons i aplaudit sense parar.

Susana Sheiman ha anunciat per finalitzar el concert, que l’11 de febrer hi haurà al mateix Milano, una actuació dels Open Gate per homenatjar a Whitney Houston.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s