That Darkness de la jove Eva Fernández

La jove artista Eva Fernández mostrarà aquest proper diumenge 7 de febrer a Jamboree el seu primer treball discogràfic titulat That Darkness, una setmana després de presentar-lo  al fòrum del FNAC en una sessió de l’agenda cultural. L’àlbum de Fernández i el seu quintet, segellat sota l’impuls del Taller de Músics, inclou el tema propi de la cantant i saxofonista que dóna nom al disc, That Darkness, i versions dels estàndards del jazz.

La proposta compta amb la participació de Pablo Fernández i Pere Martínez com a artistes convidats i reuneix músics de prestigi com el trompetista David Pastor, Josep Lluís Guart, Toni Pagès i Miquel Àngel Cordero.

Eva Fernández, descrita per la pàgina web del Taller de Músics com “una jove promesa del jazz”, acumula una llarga experiència en el món musical de Barcelona. Amb tan sols 20 anys d’edat, ja forma part de la nova onada de joves i destacades veus femenines. Ha actuat amb figures reconegudes com Perico Sambeat, Dick Oatts, Ken Peplowski, Ignasi Terraza, Bobby Gordon, Jesse Davis, Terell Stafford, Wycliffe Gordon, Josep M. Farràs, Scott Robinson, Josep Traver, Matthew Simon, Llibert Fortuny, Carles Benavent o Jordi Bonell, i ha participat en diversos projectes amb Andrea Motis & Joan Chamorro Group.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s