Big Mama i Sister Marion actuen al Milano

La Big Mama i la Sister Marion es nota que gaudeixen amb el que fan…la primera a la veu i la segona al piano, són capaces de transmetre la seva passió per la música blues. Les nits de dilluns el Milano no s’acostuma a omplir i aquest dilluns 8 de febrer no ha estat una excepció, però l’ambient que han creat les dues artistes ha compensat qualsevol falta de públic, ja que elles han fet participar el públic en tot moment i s’ha implicat en fer entendre els perquès de cada tema.

En general, hi ha més cantants de jazz que no pas instrumentistes dones, i acostuma a ser la cantant la que pren el protagonisme. Però en aquest cas, la Big Mama i la Sister Marion es reparteixen la feina a parts iguals, i és que es passen els concerts compartint protagonisme i compenetrant-se. Amb un repertori que ha combinat cançons de les dames del blues com Five ten fifteen hours of your love, i obres originals seves, com I am a suspicious woman, l’expectació s’ha mantingut des del primer fins l’últim moment de l’actuació, que ha durat gairebé dues hores.ç

La Big Mama i la Sister Marion, fa quatre anys que toquen juntes. El seu primer CD juntes va ser Real Women Blues, un disc homenatge a les dones del blues, enfocat al blues clàssic que es va publicar al 2014. Ara n’estan preparant un altre, que sortirà aviat, i que s’orienta al blues més modern. Elles es defineixen com artistes de blues, estil que distingeixen del jazz, tot i que ambdós tenen el mateix origen. Per separat, les seves carreres són llargues i plenes de projectes: la Big Mama, amb més de 15 CDs a les seves esquenes i la Sister Marion, com a presidenta de la Societat de Blues de Barcelona, són artistes potents…dos pilars d’aquest estil musical a la nostra ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s