Hiromi the Trio Project debuta a Barcelona

El 48è Festival Voll-Damm no s’atura. El proper dimecres 26 d’octubre arriba Hiromi the Trio Project al Palau de la Música. L’artista japonesa, una de les pianistes més representatives del jazz actual, presentarà un repertori original, a les fronteres entre jazz, música clàssica i pop. Però no ho farà sola. Per primera vegada arriba a Barcelona amb el trio que comparteix amb els veterans Anthony Jackson i Simon Phillips.

L’Hiromi the Trio Project va donar-se a conèixer amb l’àlbum Voice l’any 2011. Anthony Jackson n’és el baixista, intèrpret que ha compartit escenari amb Steely Dan, Paul Simon, Michel Camilo i Chick Corea. L’altre membre de la banda és Simon Phillips, que ha estat el bateria del grup Toto i de figures llegendàries del rock com Jeff Beck, David Gilmour i The Who.

Les actuacions d’Hiromi no són mai habituals i és que l’artista és coneguda per l’energia que transmet i la mescla de la seva música, que la mateixa no vol etiquetar: “I don’t want to put a name on my music. (….) It has some elements of classical music, it has some rock, it has some jazz, but I don’t want to give it a name” explica Hiromi. Us la perdreu?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s