Els Beatles també poden ser jazz

unnamed.jpg

El concert de tribut als quatre de Liverpool es va fer el dia que feia 15 anys de la mort de George Harrisson…casualitat o no, el repertori va ser un homenatge a quatre artistes que segueixen ben vius després de tants anys.

El Conservatori del Liceu va ser l’escenari del concert que el cubà Iván Melón Lewis, autor dels arranjaments (estrenats en aquest concert) i pianista, va oferir juntament amb un grup de músics format per una guitarra elèctrica, un contrabaix, un bateria i uns tambors -amb diversos etcètera percutius- i la gran novetat, la Jove Big Band del Conservatori del Liceu, un grup composat per 24 joves dirigits per Sergi Vergés. Així mateix, el concert també va comptar amb la col·laboració de dues cantants, que a més a més de ser bessones, també compartien dues grans veus contralts.

Eleanor Rigby, Across the universe, Blackbird, Michelle, Come together, Let it be, All you need is love o Hey Jude van ser alguns dels temes que Melón i els seus acompanyants van fer sonar en un Conservatori ple al 75%.

Els Beatles mai moriran…fins i tot reviuen en altres estils musicals diferents al seu inconfusible rock!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s