Qui som?

Captura de pantalla 2016-01-26 a las 13.58.54.pngSom la Carla, l’Helena i la Marta, tres estudiants de periodisme, dones i enamorades de la música jazz i de Barcelona. Amb aquest blog encetem un projecte innovador adreçat als amants d’aquest estil musical conegut arreu del món. Observant la història del jazz ens hem adonat que les dones no sempre han tingut un paper protagonista i per això, volem ser l’altaveu d’aquest col•lectiu d’artistes, informant dels concerts que protagonitzen a la ciutat de Barcelona.

Carla Samon

Captura de pantalla 2016-01-26 a las 13.41.24.png
La música, l’educació en el lleure i la dansa, els meus pilars. Una frase? Aquella del poeta Ernest Henley  que diu: “sóc el capità de la meva ànima, l’amo del meu destí”. Com Billie Holiday, intensa, inquieta, curiosa i atenta.

Marta Campabadal

DSC_0136

“Fes el que et faci més feliç i no desaprofitis ni un moment”…la meva filosofia de vida. Eclèctica com la Nina Simone, m’agrada fer moltes coses: la cultura, l’esport, viatjar, la cuina i molts etcèteres…

Helena de Torres

DSC_0202

Apassionada de la literatura i sempre amb una maleta preparada per viatjar.Com Dinah Shore plena de constrasts i de vida.  Crec en el poder de la paraula i en què “viure no és només viure, sinó viure i crear”.

 

Anuncis