La polifacètica compositora Clara Sallago presenta Cants d’Hidra

DSC_0035.JPG
Clara Sallago va presentar el seu nou disc, Cants d’Hidra

L’artista barcelonina ha presentat aquest dijous 19 de febrer a la Sala Fizz el seu últim treball, Cants d’Hidra, un projecte amb el qual s’ha estrenat com a compositora i on ha fusionat, partint del jazz com a estil principal, els diversos vincles musicals que ha tingut al llarg de la seva carrera (cançons tradicionals sud-americanes, sons llatins, gospel i un toc de flamenc). A la presentació del seu disc, Clara Sallago ha estat acompanyada de les Wimen, un grup set artistes femenines participants del programa Oh Happy Day, amb qui ha cantat un dels temes.

Clara Sallago és una artista amb una llarga trajectòria musical, tant pel que fa a formació com els projectes que ha realitzat. Va estudiar interpretació, piano, voice craft i tècnica vocal clàssica i els seus projectes han estat vinculats sobretot al jazz, però també al gospel, el flamenco o el folklore llatinoamericà. Actualment, Sallago combina diversos projectes musicals amb la docència.

Amb la Sala Fizz molt plena, unes 60 persones, tenint en compte que es tracta d’un lloc molt petit, l’artista catalana ha mostrat la seva capacitat per cantar en diferents estils, tons i llengües. El grup que l’ha acompanyat, format per un clarinet, un saxo, una bateria, un contrabaix i una guitarra, ha tingut també un gran protagonisme, amb molts solos d’instruments durant tota la nit. Així mateix, Sallago s’ha mostrat emocionada, afirmant que “mai havia vist aquesta sala tan plena”, explicant el significat de cada cançó i fins i tot, fent participar al públic.

Com a toc divertit, destacar que a la part musical de l’àlbum Hidra, s’hi suma l’art visual de la il·lustradora Marta Salvador, que ha creat imatges personalitzades per a cadascuna de les cançons.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s